Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL. Heeft u gekozen voor pakketpost dan is dit met tracking en aflevering zonder handtekening. Heeft u gekozen voor een brievenbuspakket dan is tracking niet altijd mogelijk.

Als u de voorkeur geeft om uw bestelling aangetekend toe te sturen via PostNL, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.